z 2 łyżkami sera, połączyć z pozostałą masą serową, dokładnie wymieszać, masę wylać na biszkopty, wstawiać do lodówki, kiedy zastygnie, polać sernik przygotowaną galaretką, posypać kokosowymi wiórkami, ponownie wstawić do lodówki.<br>Ażurowe gwiazdki<br>Składniki:<br><gap><br>Mąkę przesiać, posiekać ze schłodzonym masłem, sól, śmietanę i żółtko, ciasto rozkruszyć palcami, szybko zagnieść, uformować kulę, owinąć w przezroczystą folię, włożyć na pół godziny do lodówki, schłodzone ciasto wyjąć, rozwałkować placek na grubość 4-5 mm, wyciąć gwiazdki dużą foremek, mniejsza foremką wyciąć środek, gwizdki ułożyć na blasze na papierze pergaminowym, piec około 10 min w temperaturze 190oC, zdjąć z blachy, polewą zrobić rozmaite ażurowe wzorki