Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
pomidory pokrojone w kostkę i połowę zmiksowanych pomidorów w zalewie, dusić na małym ogniu około 15 min. następnie dodać śmietanę, pokrojone listki bazylii, doprawić do smaku.
Prostokątne żaroodporne naczynie wysmarować masłem, wyłożyć suchymi płatami makaronu (gdyby się nie mieściły, pokruszyć brzegi), przykryć farszem, polać beszamelem (przygotowanym jak w przepisie na lasagne po bolońsku), posypać parmezanem i jeszcze raz powtórzyć wszystkie czynności. Na wierzchu ułożyć ciasto i dokładnie pokryć beszamelem, polać zmiksowanymi pomidorami, posypać parmezanem. Zapiekać około 45 min w temperaturze 190-200&730;C.

Fissler przyjemność obcowania z garnkami
original-profi collection
Kurt Scheller w swojej Akademii Gotowani używa wyłącznie naczyń FISSLERA
pomidory pokrojone w kostkę i połowę zmiksowanych pomidorów w zalewie, dusić na małym ogniu około 15 min. następnie dodać śmietanę, pokrojone listki bazylii, doprawić do smaku.<br>Prostokątne żaroodporne naczynie wysmarować masłem, wyłożyć suchymi płatami makaronu (gdyby się nie mieściły, pokruszyć brzegi), przykryć farszem, polać beszamelem (przygotowanym jak w przepisie na lasagne po bolońsku), posypać parmezanem i jeszcze raz powtórzyć wszystkie czynności. Na wierzchu ułożyć ciasto i dokładnie pokryć beszamelem, polać zmiksowanymi pomidorami, posypać parmezanem. Zapiekać około 45 min w temperaturze 190-200&730;C.<br>&lt;gap&gt;<br>&lt;div1 type="advert"&gt;&lt;name type="prod"&gt;Fissler&lt;/&gt; przyjemność obcowania z garnkami<br>original-profi collection<br>Kurt Scheller w swojej Akademii Gotowani używa wyłącznie naczyń &lt;name type="prod"&gt;FISSLERA
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego