Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
korek w parę osób gwarantowane przez autora.
11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez w piersi kuraka owinąć kawałki banana lub ogórka kons/kisz i jajo i bulkę po czym smażyć z
korek w parę osób gwarantowane przez autora. <br>11. Pierś kurczaka(Piotr Fajfer)dzielimy na mniejsze lub większe kawałki wg uznania (grubość ok.1-1,5cm) obsypujemy pieprzem vegeta i odrobina magi. do rondla wrzucamy 1/2 paczki masła (tylko masła a nie plastiku zawierającego pół tablicy mendelejewa) i 2 łyżki maggi. wrzucamy kuraka i smażymy. są dwie możliwości: albo tylko podpiec albo poczekać aż zbrązowieje. tłuszcz jest genialny do polania ziemniaków lub ryżu albo tez do zrobienia sosu na jego bazie. można tez w piersi kuraka owinąć kawałki banana lub ogórka kons/kisz i jajo i bulkę po czym smażyć z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego