Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
boczku, posypaną natką pietruszki.
Wypełnij ten kupon i dołącz 3 kody z opakowania promocyjnego Warzywko 200g, a weźmiesz udział w losowaniu oryginalnych puszek.



DOBRE RADY PRZEKĄSKA
"PTASIE GNIAZDA"

Dla 6 osób
Przygotowanie: 50 min 335 kcal
200 g mięsa drobiowego,
400 g ziemniaków,
3 średnie marchewki,
1 cebula,
3 jajka,
majonez do smaku,
sól,
pieprz,
zielenina,
kilka liści sałaty,
olej do smażenia
Ugotuj mięso do miękkości (najlepiej użyć filetów drobiowych albo mięsa z piersi indyka). Możesz też wykorzystać mięso z rosołu, oczywiście wcześniej oddzielając je od kości.
Ugotowane mięso pokrój ostrym nożem w cieniutkie paseczki. Dokładnie obierz i umyj marchewki i
boczku, posypaną natką pietruszki.<br>Wypełnij ten kupon i dołącz 3 kody z opakowania promocyjnego Warzywko 200g, a weźmiesz udział w losowaniu oryginalnych puszek.<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt; PRZEKĄSKA<br>"PTASIE GNIAZDA"<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 6 osób<br>Przygotowanie: 50 min 335 kcal<br>200 g mięsa drobiowego,<br>400 g ziemniaków,<br>3 średnie marchewki,<br>1 cebula,<br>3 jajka,<br>majonez do smaku,<br>sól,<br>pieprz,<br>zielenina,<br>kilka liści sałaty,<br>olej do smażenia<br>Ugotuj mięso do miękkości (najlepiej użyć filetów drobiowych albo mięsa z piersi indyka). Możesz też wykorzystać mięso z rosołu, oczywiście wcześniej oddzielając je od kości.<br>Ugotowane mięso pokrój ostrym nożem w cieniutkie paseczki. Dokładnie obierz i umyj marchewki i
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego