Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
szklanką wytnij krążki. Na każdy nałóż po porcji farszu. Zlep brzegi i wrzuć pierogi n wrzątek. Gotuj do wypłynięcia. Podaj z podsmażonym boczkiem.

Sałatka z białą kapustą
(Z RZODKIEWKAMI I SZCZYPIORKIEM)
Produkty na 4 porcje:
pól główki białej kapusty, pęczek rzodkiewek, puszka kukurydzy, pęczek szczypiorku, pieprz i sól, 4 łyżki majonezu, natka pietruszki
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
1. Umyj rzodkiewki. Trzy pokrój w plasterki, a resztę w kostkę. Dodaj: osaczoną kukurydzę, posiekany szczypiorek i opłukaną, pokrojoną w cienkie paski kapustę, majonez. Wymieszaj i przypraw do smaku solą oraz pieprzem.
2. Przed podaniem udekoruj sałatkę plasterkami rzodkiewek, natką pietruszki i kleksami majonezu.

Ciastka z
szklanką wytnij krążki. Na każdy nałóż po porcji farszu. Zlep brzegi i wrzuć pierogi n wrzątek. Gotuj do wypłynięcia. Podaj z podsmażonym boczkiem.<br>&lt;gap&gt;<br>Sałatka z białą kapustą<br>(Z RZODKIEWKAMI I SZCZYPIORKIEM)<br>Produkty na 4 porcje:<br>pól główki białej kapusty, pęczek rzodkiewek, puszka kukurydzy, pęczek szczypiorku, pieprz i sól, 4 łyżki majonezu, natka pietruszki<br>SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:<br>1. Umyj rzodkiewki. Trzy pokrój w plasterki, a resztę w kostkę. Dodaj: osaczoną kukurydzę, posiekany szczypiorek i opłukaną, pokrojoną w cienkie paski kapustę, majonez. Wymieszaj i przypraw do smaku solą oraz pieprzem.<br>2. Przed podaniem udekoruj sałatkę plasterkami rzodkiewek, natką pietruszki i kleksami majonezu.<br>&lt;gap&gt;<br>Ciastka z
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego