Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
Szturmowa 2, 02-678 Warszawa, w zakresie niezbędnym do jej przeprowadzenia. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Uczestnicy mają prawo wglądu do swoich danych osobowych.


DOBRE RADY
WARZYWA
POMIDORY FASZEROWANE

Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 155 kcal
10 dużych dojrzałych pomidorów,
5 marchewek,
4 ząbki czosnku,
100 g śmietany lub majonezu,
100 g łuskanych orzechów włoskich,
sól,
cukier do smaku,
natka pietruszki,
kilka liści sałaty
Pomidory dokładnie umyj pod strumieniem bieżącej wody i osusz papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem odetnij wierzchy pomidorów (zachowaj je) i łyżeczką ostrożnie wydrąż miąższ. Umyj i obierz marchewki, zetrzyj je na średniej grubości tarce. Ząbki czosnku drobniutko
Szturmowa 2, 02-678 Warszawa, w zakresie niezbędnym do jej przeprowadzenia. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Uczestnicy mają prawo wglądu do swoich danych osobowych.<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt;<br>WARZYWA<br>POMIDORY FASZEROWANE<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 155 kcal<br>10 dużych dojrzałych pomidorów,<br>5 marchewek,<br>4 ząbki czosnku,<br>100 g śmietany lub majonezu,<br>100 g łuskanych orzechów włoskich,<br>sól,<br>cukier do smaku,<br>natka pietruszki,<br>kilka liści sałaty<br>Pomidory dokładnie umyj pod strumieniem bieżącej wody i osusz papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem odetnij wierzchy pomidorów (zachowaj je) i łyżeczką ostrożnie wydrąż miąższ. Umyj i obierz marchewki, zetrzyj je na średniej grubości tarce. Ząbki czosnku drobniutko
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego