Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
proszkiem do pieczenia, przelać ciasto do formy, piec ok. 30 min w 180oC, przekroić na 3 warstwy, przygotować krem karpatka według przepisu na opakowaniu, przestudzić, na polewę wymieszać mleko z cukrem, wlać 50 ml gorącej wody i zmiksować, żeby składniki się połączyły, przestudzić, wlać stopione masło i zmiksować na jednolitą masę, na blacie ciasta położyć warstwę kremu, n nim dżem, znowu biszkoptowy blat, krem, biszkopt, posmarować polewą, przybrać orzechami.
Już w kioskach!
przyjaciółka poleca
Boże Narodzenie
- Nowy, większy format
- Aż 52 strony!
- 112 świątecznych przepisów

- podróże kulinarne wigilia po góralsku
- tradycyjne i oryginalne przepisy na wigilię i święta
- pomysły na aranżację
proszkiem do pieczenia, przelać ciasto do formy, piec ok. 30 min w 180oC, przekroić na 3 warstwy, przygotować krem karpatka według przepisu na opakowaniu, przestudzić, na polewę wymieszać mleko z cukrem, wlać 50 ml gorącej wody i zmiksować, żeby składniki się połączyły, przestudzić, wlać stopione masło i zmiksować na jednolitą masę, na blacie ciasta położyć warstwę kremu, n nim dżem, znowu biszkoptowy blat, krem, biszkopt, posmarować polewą, przybrać orzechami.<br>Już w kioskach!<br>&lt;tit&gt;przyjaciółka&lt;/&gt; poleca<br>Boże Narodzenie<br>- Nowy, większy format<br>- Aż 52 strony!<br>- 112 świątecznych przepisów<br>&lt;gap&gt;<br>- podróże kulinarne wigilia po góralsku<br>- tradycyjne i oryginalne przepisy na wigilię i święta<br>- pomysły na aranżację
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego