ryż biały.<br> Szczególnie polecany przy sporządzaniu wykwintnych potraw w połączeniu z innymi gatunkami ryżu.<br>Pyszna Kuchnia <br><name type="org">CENOS</><br><name type="prod">Ryż Naturalny</> <name type="org">CENOS</> z fasolką i grzybami.<br>Danie dla 4 osób:<br>Składniki:<br>20 dag przeciętej, zielonej fasolki szparagowej, 20 dag pieczarek, 1 woreczek <name type="prod">Ryżu Długoziarnistego</> <name type="org">CENOS</>, 1 woreczek <name type="prod">Ryżu Naturalnego</> <name type="org">CENOS</>, 4 łyżki masła, 80 dag pokrojonych prażonych migdałów, 1 łyżeczka tymianku, 1 łyżeczka oregano, 1 łyżeczka soli, 1/2 łyżeczki pieprzu.<br>Sposób wykonania:<br>Fasolkę gotuj ok. 10 min. rozgrzej masło w rondlu, dodaj grzyby i fasolkę. Smaż na małym ogniu od czasu do czasu mieszając. Dodaj ugotowane wg przepisu oba ryże, migdały i