Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
warzyw, to dodatki typu ryż czy kus-kus, można sobie spokojnie podarować ponieważ pełnią rolę wyłącznie wypełniacza.
Skomplikowanie to trochę wygląda, ale zajmuje jakieś 30 minut.
Życzę smacznego
Jarosław Manek
"Kiełbasa w słoiku" Świetna kiełbasa autorstwa Herbatki
1 kg łopatki
2 ząbki czosnku
sól pieprz majeranek
Vegeta
Łopatkę zmielić w maszynce do mięsa (na najgrubszych, oczkach"). Czosnek utrzeć na jednolitą masę. Mięso wymieszać z czosnkiem i przyprawami. Niestety trzeba to próbować na surowo i dostosować do indywidualnych upodobań; moja Mama daje dużo majeranku i czasami nawet więcej czosnku, bo bardzo lubimy. Aha - ważne - mięso na surowo powinno być trochę mało słone
warzyw, to dodatki typu ryż czy kus-kus, można sobie spokojnie podarować ponieważ pełnią rolę wyłącznie wypełniacza.<br>Skomplikowanie to trochę wygląda, ale zajmuje jakieś 30 minut.<br>Życzę smacznego<br>Jarosław Manek<br>"Kiełbasa w słoiku" Świetna kiełbasa autorstwa Herbatki<br>1 kg łopatki<br>2 ząbki czosnku<br>sól pieprz majeranek<br>Vegeta<br>Łopatkę zmielić w maszynce do mięsa (na najgrubszych, oczkach"). Czosnek utrzeć na jednolitą masę. Mięso wymieszać z czosnkiem i przyprawami. Niestety trzeba to próbować na surowo i dostosować do indywidualnych upodobań; moja Mama daje dużo majeranku i czasami nawet więcej czosnku, bo bardzo lubimy. Aha - ważne - mięso na surowo powinno być trochę mało słone
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego