witamin A, D i B12, czynią z niego króla Twojego stołu.<br>Ding-dong! Już pora! Uwaga: światła łosoś norweski, przyjaciele, przyjęcie pierwsze! Polowa sukcesu to łosoś, ale braw są tylko dla Ciebie!<br>PRZEPIS NA POPIS<br>ŁOSOŚ NORWESKI<br>W PLASTRACH BOCZKU WĘDZONEGO NA KWAŚNEJ KAPUŚCIE ZE SMAŻONYMI ZIEMNIAKAMI<br>Wykwintne dania z mięsa<br>Serwując je na świąteczny obiad, podkreślimy szczególną rangę posiłku. Smaczne są zwłaszcza a przy tym efektownie się prezentują rolady nadziewane rozmaitymi farszami oraz upieczony i podany w całości drób.<br>Indyczka z orzechowym nadzieniem<br><gap><br>tuszka indyczki (ok. 2 kg), 2 łyżki masła, sól, gałka muszkatołowa, łyżka miodu, sok z cytryny<br>Farsz