Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
skórę między udkiem tułowiem. Udko odgiąć na zewnątrz i przeciąć połączenie pomiędzy nim a korpusem.
2 Pierś przekroić na ukos, w pobliżu skrzydełka. Poruszyć nim tak, aby znaleźć staw, a potem przeciąć.
3 Pierś pokroić. Do odkładania plastrów używać widelca i płaskiej powierzchni noża. Jeśli zostaną całkiem odkrojone, same upadną na bok.
OSTRZENIE NOŻY
1 Dwa noże lub nóż i stalowy pilnik skrzyżować pod kątem 45o (należy uważa, by nie trzymać ich prostopadle względem siebie).
2. Poruszyć nimi tak, aby jedno otrze otarło się o drugie.
3. Aby naostrzyć drugą stronę noża, należy przełożyć jego ostrze na drugą stronę stalowego pilnika. Opisane
skórę między udkiem tułowiem. Udko odgiąć na zewnątrz i przeciąć połączenie pomiędzy nim a korpusem.<br>2 Pierś przekroić na ukos, w pobliżu skrzydełka. Poruszyć nim tak, aby znaleźć staw, a potem przeciąć.<br>3 Pierś pokroić. Do odkładania plastrów używać widelca i płaskiej powierzchni noża. Jeśli zostaną całkiem odkrojone, same upadną na bok.<br>OSTRZENIE NOŻY<br>1 Dwa noże lub nóż i stalowy pilnik skrzyżować pod kątem 45o (należy uważa, by nie trzymać ich prostopadle względem siebie).<br>2. Poruszyć nimi tak, aby jedno otrze otarło się o drugie.<br>3. Aby naostrzyć drugą stronę noża, należy przełożyć jego ostrze na drugą stronę stalowego pilnika. Opisane
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego