od miejskiego życia". "Mili, przystojni barmani".<br><gap><br>Trójmiasto<br>BAOLA<br><gap><br>"Świetna lokalizacja, pięć kroków od plaży", wystrój "w błękicie, chmurki na ścianach". Klimat "nawiązujący do południowej Francji", podobnie jak i kuchni, z której "warto wybrać coś z dziczyzny". "Dbałość o wygląd potraw" i "estetykę podania", "porcelanowe zastawy". Miejsce "godne polecenia ze względu na dobra kuchnię i przytulną atmosferę". Latem "można trafić na kameralny koncercik w ogródku".<br>KARCZMA IRENA<br><gap><br>W podziemiu hotelu Irena. "Przytulny" lokal utrzymany "w stylu sarmackiej karczmy biesiadnej", "dużo drewna, portrety na ścianach, husarskie zbroje, lampy naftowe", "sufit pokryty obrazami z motywem diabła", "zakamarki". "Bardzo dobre pierogi z kapustą i żur staropolski