Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
GELLWE.
Składniki: środek spulchniający, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna, regulator kwasowości: pirofosforan dwusodowy. Zawartość opakowania wystarcza na 1 kg mąki.
Najlepiej spożyć przed:
Data i numer partii produkcyjnej podane na zgrzewie.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
PN-A-94017: 1998 PRODUKT POLSKI
Zawartość netto: 30 g
GELLWE - Sp z o. o.
PL 32-080 Kraków - Zabierzów ul. Spokojna 4
GELLWE
Domowa Kawiarenka
KLUB KONSUMENTA PANA GELLWE
skr. poczt. 2, 31 - 955 Kraków 30


WINIARY
Żurek
TU OTWIERAĆ
WINIARY
Żurek
3 porcje
Sposób przyrządzania
1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 750 ml zimnej wody.
2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.
3 Gotować na
GELLWE&lt;/&gt;.<br>Składniki: środek spulchniający, kwaśny węglan sodowy, mąka pszenna, regulator kwasowości: pirofosforan dwusodowy. Zawartość opakowania wystarcza na 1 kg mąki.<br>Najlepiej spożyć przed:<br>Data i numer partii produkcyjnej podane na zgrzewie.<br>Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.<br>PN-A-94017: 1998 PRODUKT POLSKI<br>Zawartość netto: 30 g<br>&lt;name type="org"&gt;GELLWE - Sp z o. o.&lt;/&gt;<br>PL 32-080 Kraków - Zabierzów ul. Spokojna 4<br>&lt;name type="org"&gt;GELLWE&lt;/&gt;<br>Domowa Kawiarenka<br>KLUB KONSUMENTA PANA &lt;name type="org"&gt;GELLWE&lt;/&gt;<br>skr. poczt. 2, 31 - 955 Kraków 30&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Żurek&lt;/&gt;<br>TU OTWIERAĆ<br>&lt;name type="org"&gt;WINIARY&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;Żurek&lt;/&gt;<br>3 porcje<br>Sposób przyrządzania<br>1 Zawartość torebki dokładnie rozprowadzić w 750 ml zimnej wody.<br>2 Mieszając doprowadzić do wrzenia.<br>3 Gotować na
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego