Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
11 06
e-mail: cenos@cenos.com.pl
www.cenos.comm.pl
Masa netto 0,5 kg
przy wilgotności 17%
Klasa 1
Należy przechowywać w suchym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem:
data i nr partii na zgrzewie.


RYŻ Halina GOLD DŁUGOZIARNISTY PARBOILED
(PREPAROWANY TERMICZNIE)
4
praktyczne
torebki
do gotowania
Składniki odżywcze
przeciętnie w 100g:
Wartość 1440kJ
energetyczna (344 kcal)
białko 6,7g
węglowodany 78,9g
tłuszcz 0,7g
Torebkę włożyć do 1l gotującej się osolonej wody.
Gotować na słabym ogniu ok. 20 minut.
Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masło.
Smacznego!
Halina
Ryż
po
11 06<br>e-mail: cenos@cenos.com.pl<br>www.cenos.comm.pl<br>Masa netto 0,5 kg<br>przy wilgotności 17%<br>Klasa 1<br>Należy przechowywać w suchym miejscu.<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>data i nr partii na zgrzewie.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;RYŻ Halina GOLD DŁUGOZIARNISTY PARBOILED&lt;/&gt;<br>(PREPAROWANY TERMICZNIE)<br>4 <br>praktyczne<br>torebki<br>do gotowania<br>Składniki odżywcze<br>przeciętnie w 100g:<br>Wartość 1440kJ<br>energetyczna (344 kcal)<br>białko 6,7g<br>węglowodany 78,9g<br>tłuszcz 0,7g<br>Torebkę włożyć do 1l gotującej się osolonej wody. <br>Gotować na słabym ogniu ok. 20 minut.<br>Po ugotowaniu osączyć i opłukać torebkę krótko zimną wodą. Do smaku można dodać masło.<br>Smacznego!<br>&lt;name type="prod"&gt;Halina<br>Ryż&lt;/&gt;<br>po
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego