Warszawa, w zakresie niezbędnym do jej przeprowadzenia. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Uczestnicy mają prawo wglądu do swoich danych osobowych.<br><gap> </><br><div type="advert" sub="food"><br><tit>DOBRE RADY</><br>WARZYWA<br>POMIDORY FASZEROWANE<br><gap><br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 155 kcal<br>10 dużych dojrzałych pomidorów,<br>5 marchewek,<br>4 ząbki czosnku,<br>100 g śmietany lub majonezu,<br>100 g łuskanych orzechów włoskich,<br>sól,<br>cukier do smaku,<br>natka pietruszki,<br>kilka liści sałaty<br>Pomidory dokładnie umyj pod strumieniem bieżącej wody i osusz papierowym ręcznikiem. Ostrym nożem odetnij wierzchy pomidorów (zachowaj je) i łyżeczką ostrożnie wydrąż miąższ. Umyj i obierz marchewki, zetrzyj je na średniej grubości tarce. Ząbki czosnku drobniutko posiekaj lub zmiażdż w