Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.
Na parze
Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy łączyć ze sobą te, które potrzebują do gotowani tyle samo czasu, np. cebulkę łączy się z marchwią, a pory z brokułami. Gotować od 6 do 8 minut.
SER, JAJKA I MLEKO 1
GORACE
gotować 3-4 minuty lub aż zrobią się miękkie, ale wciąż będą jędrne.<br>Na parze<br>Gotowanie na prze to w Chinach bardzo popularny i szybki sposób przyrządzania potraw z ryb i warzyw. Dzięki tej metodzie zachowuj one swój oryginalny wygląd, wartości odżywcze i smak. Najważniejsze jest poddanie produktów działaniu gorącej pary wodnej. Najlepiej służy do tego specjalny garnek do gotowani n parze. Przygotowując w nim różne warzywa, należy łączyć ze sobą te, które potrzebują do gotowani tyle samo czasu, np. cebulkę łączy się z marchwią, a pory z brokułami. Gotować od 6 do 8 minut.<br>SER, JAJKA I MLEKO 1<br>GORACE
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego