rozdrobnione<br>Kiełbasa śląska<br>Parówkowa<br>Serdelki białe<br>Kiełbasa sławska<br>Polska surowa<br>Frankfurterki<br>Parówki juniorki<br>Parówki juniorki białe<br>Parówki tradycyjne<br>Kiełbasa biała z kurczaka<br>Sławska delikatesowa<br>Śląska delikatesowa<br>Wyroby garmażeryjne<br>Głowizna<br>Krupniok<br>Pasztetowa podwędzana <br>Salceson ozorkowy<br>Fantazja drobiowa<br>Salceson indyczy<br>Wyroby wieprzowe parzone<br>Krakowska parzona wieprzowa<br>Szynkowa wieprzowa<br>Wyroby drobiowe parzone<br>Krakowska parzona drobiowa<br>Szynkowa drobiowa<br><gap> </><br><div type="advert" sub="food"><br><tit>DOBRE RADY</><br>PRZEKĄSKA<br>ROLADKI Z KABACZKA<br><gap><br>Dla 6 osób, Przygotowanie: 20 min, 255 kcal<br>1 średni kabaczek,<br>150 g dowolnego żółtego sera,<br>3-4 ząbki czosnku,<br>2 łyżki stołowe majonezu light,<br>2 łyżki stołowe śmietany,<br>natka pietruszki,<br>koperek,<br>sól, <br>pieprz do smaku,<br>olej do smarowania naczynia<br>dokładnie