Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
ogniu, odstawić, przyprawić i dodać musztardę. Pozwolić, by sos powoli wystygł. Potem wbić do niego żółtka, wymieszać, dodać rozdrobnionego łososi oraz szpinak.
4 Ubić białka na sztywno. Dodać wie łyżki piany do sosu, by zrobił się rzadszy. Wymieszać sos i delikatnie połączyć z pozostałą pianą. Masę przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec 40-50 minut lub do momentu, aż suflet wyrośnie i nabierze złocistego koloru. Podwiać gorący.
SAŁATKI I SURÓWKI 1
DUSZONE WARZYWA "NA SZYBKO"
Soczyste jarzyny będą idealnym dodatkiem do dań rybnych lub kurczaka z rusztu - jako część niskokalorycznego posiłku.

100 g brokulów
100 g zielonego groszku
100 g szparagów
2
ogniu, odstawić, przyprawić i dodać musztardę. Pozwolić, by sos powoli wystygł. Potem wbić do niego żółtka, wymieszać, dodać rozdrobnionego łososi oraz szpinak.<br>4 Ubić białka na sztywno. Dodać wie łyżki piany do sosu, by zrobił się rzadszy. Wymieszać sos i delikatnie połączyć z pozostałą pianą. Masę przełożyć do żaroodpornego naczynia, piec 40-50 minut lub do momentu, aż suflet wyrośnie i nabierze złocistego koloru. Podwiać gorący.<br>SAŁATKI I SURÓWKI 1<br>DUSZONE WARZYWA "NA SZYBKO"<br>Soczyste jarzyny będą idealnym dodatkiem do dań rybnych lub kurczaka z rusztu - jako część niskokalorycznego posiłku.<br>&lt;gap&gt;<br>100 g brokulów<br>100 g zielonego groszku<br>100 g szparagów<br>2
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego