Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Tygodnik Podhalański
Nr: 33
Miejsce wydania: Zakopane
Rok: 1999
kielicha. Lepsza byłaby miseczka.
Hotel ma wspaniałe położenie, ale dla osób nie znających Zakopanego kłopot z dojazdem do Litwora. Jeśli już jakimś cudem dostaniesz się w okolice stacji benzynowej, to wjeżdżając do hotelu wydaje ci się, że łamiesz prawo. 25 zł za parking pod ziemią dla gości hotelowych to też przesada. A poza tym było OK.
JJ



Dni Kuchni Tajskiej - Anielskie przysmaki

Jeszcze tylko do niedzieli skosztować będzie można specjałów tajskiej kuchni, która gości w zakopiańskich hotelach Orbis "Kasprowy" i "Giewont" od 12 sierpnia.
Ziołowa sałatka z ryżowym makaronem, kalmary faszerowane mięsem w sosie imbirowym, wołowina w sosie ostrygowym, gotowany banan
kielicha. Lepsza byłaby miseczka.<br>Hotel ma wspaniałe położenie, ale dla osób nie znających Zakopanego kłopot z dojazdem do Litwora. Jeśli już jakimś cudem dostaniesz się w okolice stacji benzynowej, to wjeżdżając do hotelu wydaje ci się, że łamiesz prawo. 25 zł za parking pod ziemią dla gości hotelowych to też przesada. A poza tym było OK.<br>&lt;au&gt;JJ&lt;/&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="art"&gt;<br><br>&lt;tit&gt;Dni Kuchni Tajskiej - Anielskie przysmaki&lt;/tit&gt;<br><br>Jeszcze tylko do niedzieli skosztować będzie można specjałów tajskiej kuchni, która gości w zakopiańskich hotelach Orbis "Kasprowy" i "Giewont" od 12 sierpnia.<br>Ziołowa sałatka z ryżowym makaronem, kalmary faszerowane mięsem w sosie imbirowym, wołowina w sosie ostrygowym, gotowany banan
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego