Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
połączyć z sosem. Podawać do mięs, ryżu lub ziemniaków.
KAMIS-PRZYPRWY S.A. ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska
Masa netto: 20 g ZN - 93/5
Kraj pochodzenia: INDIE
Przechowywać w suchym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem:


WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE
Prymat
KUCHAREK
Przyprawa do potraw
przyprawia najlepiej
KUCHAREK
Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.
Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy
połączyć z sosem. Podawać do mięs, ryżu lub ziemniaków. <br>&lt;name type="org"&gt;KAMIS-PRZYPRWY S.A.&lt;/&gt; ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska<br>Masa netto: 20 g ZN - 93/5<br>Kraj pochodzenia: INDIE<br>Przechowywać w suchym miejscu.<br>Najlepiej spożyć przed końcem: &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa do potraw<br>przyprawia najlepiej<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.<br>Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego