połączyć z sosem. Podawać do mięs, ryżu lub ziemniaków. <br><name type="org">KAMIS-PRZYPRWY S.A.</> ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska<br>Masa netto: 20 g ZN - 93/5<br>Kraj pochodzenia: INDIE<br>Przechowywać w suchym miejscu.<br>Najlepiej spożyć przed końcem: <gap> </><br><br><div type="advert" sub="food"><br>WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE<br><name type="org">Prymat</><br><name type="prod">KUCHAREK</><br>Przyprawa do potraw<br>przyprawia najlepiej<br><name type="prod">KUCHAREK</><br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.<br>Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy