Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
Na pytanie "co jemy?" Marcin Kuliniczodpowiada:
Chleb smarowany nożem, Konserwę trotylską, Smoki (szprot smokowany, tj. wędzony, w oleju.
A polecam: Ryż lub makaron + Smakowitość, to znaczy posiekane drobno takie frykasy jak brzoskwinie z puszki, ananasy konserwowe, pomarańcze świeże, do tego śmietana, cukier i cynamon. Wychodzi nie drożej niż klopsiki czy pulpety. Cieszy się entuzjazmem załogi.
Piotr Rymszana dosłał parę wspaniałych przepisów.
Ech, żeby tak poprowadził kącik kambuzowy
Witam.
Pragnę podzielić się z Wami kilkoma przepisami kulinarnymi nie tylko mojego pomysłu. Potrawy są łatwe do przyrządzenia w prawie każdych warunkach i nie zawierają konserw. Koszt produktów praktycznie żaden. Nie nadają się dla
Na pytanie "co jemy?" Marcin Kuliniczodpowiada:<br>Chleb smarowany nożem, Konserwę trotylską, Smoki (szprot smokowany, tj. wędzony, w oleju. &lt;symbol desc="emot"&gt;<br>A polecam: Ryż lub makaron + Smakowitość, to znaczy posiekane drobno takie frykasy jak brzoskwinie z puszki, ananasy konserwowe, pomarańcze świeże, do tego śmietana, cukier i cynamon. Wychodzi nie drożej niż klopsiki czy pulpety. Cieszy się entuzjazmem załogi.<br>Piotr Rymszana dosłał parę wspaniałych przepisów.<br>Ech, żeby tak poprowadził kącik kambuzowy<br>Witam.<br>Pragnę podzielić się z Wami kilkoma przepisami kulinarnymi nie tylko mojego pomysłu. Potrawy są łatwe do przyrządzenia w prawie każdych warunkach i nie zawierają konserw. Koszt produktów praktycznie żaden. Nie nadają się dla
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego