Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
je niezbyt grubą warstwą dżemu lub gęstych konfitur.
Mikserem ubij śmietanę z cukrem na gęsty, jednolity krem i za pomocą szprycy cukierniczej wyciśnij go na wierzch ciasta.
Na warstwie śmietany ułóż dowolne owoce (mogą być zarówno świeże, jak i ze słoika czy na przykład ananasy z puszki).
Marmoladę wymieszaj w rondelku z dowolnym likierem (o smaku jaki lubisz). Stale mieszając, lekko podgrzej, a gdy ostygnie, posmaruj nim owoce.
RADA: jeśli nie masz szprycy cukierniczej, do wyciskania kremu możesz użyć zwykłego worka foliowego, odcinając jego niewielki róg.
DOBRE RADY ZUPA
CHŁODNIK Z MIĘSEM

Dla 4 osób Przygotowanie: 30 min 189 kcal
300
je niezbyt grubą warstwą dżemu lub gęstych konfitur.<br>Mikserem ubij śmietanę z cukrem na gęsty, jednolity krem i za pomocą szprycy cukierniczej wyciśnij go na wierzch ciasta.<br>Na warstwie śmietany ułóż dowolne owoce (mogą być zarówno świeże, jak i ze słoika czy na przykład ananasy z puszki).<br>Marmoladę wymieszaj w rondelku z dowolnym likierem (o smaku jaki lubisz). Stale mieszając, lekko podgrzej, a gdy ostygnie, posmaruj nim owoce.<br>RADA: jeśli nie masz szprycy cukierniczej, do wyciskania kremu możesz użyć zwykłego worka foliowego, odcinając jego niewielki róg.<br>&lt;tit&gt;DOBRE RADY&lt;/&gt; ZUPA<br>CHŁODNIK Z MIĘSEM<br>&lt;gap&gt;<br>Dla 4 osób Przygotowanie: 30 min 189 kcal<br>300
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego