Przykryć resztą mieszaniny. Na wierzchu równomiernie rozłożyć margarynę (lub mało). Piec 1 godz. i 15 minut.<br><br>Owocowa sałatka<br>Puszka ananasów, 1/2 puszki brzoskwiń, 100 g rodzynek, 2 winne jabłka, 2 banany, 5 mandarynek, krem jogurtowy, 50 g migdałów, 3 łyżki <name type="prod">poppingu</><br>Owoce starannie umyć, opłukać rodzynki. Pozostałe "owocowe" składniki sałatki wyjąć z puszek i pokroić w mniej więcej równą kostkę, wyłożyć je do owoców w salaterce. Obrane ze skórki jabłka, banany i mandarynki pokroić w kostkę i połączyć z resztą owoców. Wszystko starannie, ale delikatnie wymieszać. Jako sosu do sałatki użyć jogurtu <name type="prod">Fantazja</>, posypać <name type="prod">poppingiem