Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
wodą i osącz na sicie. Ułóż cebulą na ziemniakach. Pomidory pokrój w cienkie plasterki i ułóż na warstwie cebuli.
Drobniutko posiekaj zieleninę: koperek lub natkę pietruszki i obficie posyp nimi warzywa.
Wyjątkowego smaku nadadzą sałatce bazylia i seler naciowy. Pokrój je i rozsyp na warstwie zieleniny. Możesz też dodać do sałatki kilka drobno posiekanych listków świeżej mięty.
Dokładnie umyj ogórki, osącz na papierowym ręczniku i pokrój w plasterki razem ze skórką. Ułóż je na warstwie zieleniny.
Obficie polej sałatkę świeżo wyciśniętym sokiem z granatów i odstaw na 15 minut, by wszystkie warzywa dokładnie nasiąknęły sokiem. Do sałatki najodpowiedniejsze są granaty odmiany
wodą i osącz na sicie. Ułóż cebulą na ziemniakach. Pomidory pokrój w cienkie plasterki i ułóż na warstwie cebuli.<br>Drobniutko posiekaj zieleninę: koperek lub natkę pietruszki i obficie posyp nimi warzywa.<br>Wyjątkowego smaku nadadzą sałatce bazylia i seler naciowy. Pokrój je i rozsyp na warstwie zieleniny. Możesz też dodać do sałatki kilka drobno posiekanych listków świeżej mięty.<br>Dokładnie umyj ogórki, osącz na papierowym ręczniku i pokrój w plasterki razem ze skórką. Ułóż je na warstwie zieleniny.<br>Obficie polej sałatkę świeżo wyciśniętym sokiem z granatów i odstaw na 15 minut, by wszystkie warzywa dokładnie nasiąknęły sokiem. Do sałatki najodpowiedniejsze są granaty odmiany
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego