je przygotować. I nie martwmy się o skutki. Nasza wybranka udźwignie każdy ciężar, jeśli obarczy ją nim jej mężczyzna.<br><br><tit1>Serca ze szpinaku i rucoli nadziewane musem krewetkowym, z aksamitną emulsją z dodatkiem lubczyku i curry.</><br><br><tit1>Sposób przygotowania:</><br>Ziemniaki ugotować, ostudzić i przecisnąć przez prasę. Szpinak rozmrozić i odcisnąć, wymieszać z siekaną rucoli i ziemniakami, dodać jaja i mąkę, gałkę muszkatołową. Zagnieść ciasto, ale bardzo krótko, żeby nie zrobiło się zbyt luźne.<br>Krewetki posiekać i przesmażyć na oliwie z selerem, chilli, imbirem i śmietaną, ostudzić.<br>Formować z ciasta płaty grubości ok. 2 mm i wycinać serca (musimy w tym celu przygotować szablony