Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
i zmiażdż w prasę. Następnie mięso starannie natrzyj solą, pieprzem, majerankiem orz czosnkiem, potem odstaw w chłodne miejsce n godzinę.
W tym czasie suszone śliwki zlej gorącą wodą, po chwili odcedź i usuń z nich pestki. Duże owoce możesz przekroić. Mięso głęboko ponakłuwaj w wielu miejscach i starannie naszpikuj je śliwkami. Piekarnik rozgrzej do temperatury 180oC.
Roztop w brytfannie smalec (albo rozgrzej w niej olej) i dokładnie obsmaż n nim mięso ze wszystkich stron. Następnie wlej do naczynia 3 łyżki wody i brytfannę wstaw do rozgrzanego piekarnik. Schab powinien się piec pod przykryciem 1-1,5 godziny - często polewaj go w
i zmiażdż w prasę. Następnie mięso starannie natrzyj solą, pieprzem, majerankiem orz czosnkiem, potem odstaw w chłodne miejsce n godzinę.<br>W tym czasie suszone śliwki zlej gorącą wodą, po chwili odcedź i usuń z nich pestki. Duże owoce możesz przekroić. Mięso głęboko ponakłuwaj w wielu miejscach i starannie naszpikuj je śliwkami. Piekarnik rozgrzej do temperatury 180oC.<br>Roztop w brytfannie smalec (albo rozgrzej w niej olej) i dokładnie obsmaż n nim mięso ze wszystkich stron. Następnie wlej do naczynia 3 łyżki wody i brytfannę wstaw do rozgrzanego piekarnik. Schab powinien się piec pod przykryciem 1-1,5 godziny - często polewaj go w
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego