Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
zacznie się pienić, ułożyć steki i smażyć 2-3 min.
3. Steki zdjąć z patelni, doprawić do smaku przyprawą Mix Warzywny Kotanyi i pozostawić w cieple.
4. Z patelni zlać tłuszcz, polać ją brandy i podgrzać.
5. Mieszając dodać śmietanę i zagotować.
6. Dodać 1 łyżeczkę zielonego pieprzu i odparować sos aż zgęstniej. Ułożyć steki na oddzielnych talerzach, polać sosem i podawać.


ZIOŁOPEX apetita
PAPRYKA ostra mielona
przepis na udany dzień!

Papryka jest przyprawą niezastąpioną przy przyrządzaniu wielu tradycyjnych potraw, jak np. węgierskiego gulaszu, wielu innych potraw mięsnych, pieczonego drobiu, wędlin, sosów ostrych, pikantnych zup, sałatek, past mięsnych i półmięsnych.




Sałatka
zacznie się pienić, ułożyć steki i smażyć 2-3 min.<br>3. Steki zdjąć z patelni, doprawić do smaku przyprawą Mix Warzywny &lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt; i pozostawić w cieple.<br>4. Z patelni zlać tłuszcz, polać ją brandy i podgrzać.<br>5. Mieszając dodać śmietanę i zagotować.<br>6. Dodać 1 łyżeczkę zielonego pieprzu i odparować sos aż zgęstniej. Ułożyć steki na oddzielnych talerzach, polać sosem i podawać. &lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;ZIOŁOPEX&lt;/&gt; apetita<br>PAPRYKA ostra mielona<br>przepis na udany dzień!<br>&lt;gap&gt;<br>Papryka jest przyprawą niezastąpioną przy przyrządzaniu wielu tradycyjnych potraw, jak np. węgierskiego gulaszu, wielu innych potraw mięsnych, pieczonego drobiu, wędlin, sosów ostrych, pikantnych zup, sałatek, past mięsnych i półmięsnych.<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br><br>&lt;tit&gt;Sałatka
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego