Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
początku, doprowadzić do wrzenia i zredukować do 4-1/2 szklanki. Wymieszać wodę z mąką i gotować. Odcedzić, odstawić, pozostawić ciepłe. Pokroić wołowinę na 48 plastrów po 40 g (około 3 mm grubości). Każda porcja: 3 liście cykorii, 2 plastry wołowiny, zwinięte i 60 g warzyw. Polać 3 łyżkami ciepłego sosu. Wstążki warzyw: umieścić pokrojone warzywa w naczyniu z zimną wodą, przykryć i włożyć do lodówki na 1 do 4 godzin, aż warzywa uformują wstążki. Osuszyć, przykryć i zamrozić.



Swedeponic
Kolendra
Stosowanie
Świeże listki kolendry są doskonałym dodatkiem do zup, sosów i dań kuchni azjatyckiej. Dojrzałe owoce są przyprawą stosowaną do
początku, doprowadzić do wrzenia i zredukować do 4-1/2 szklanki. Wymieszać wodę z mąką i gotować. Odcedzić, odstawić, pozostawić ciepłe. Pokroić wołowinę na 48 plastrów po 40 g (około 3 mm grubości). Każda porcja: 3 liście cykorii, 2 plastry wołowiny, zwinięte i 60 g warzyw. Polać 3 łyżkami ciepłego sosu. Wstążki warzyw: umieścić pokrojone warzywa w naczyniu z zimną wodą, przykryć i włożyć do lodówki na 1 do 4 godzin, aż warzywa uformują wstążki. Osuszyć, przykryć i zamrozić.<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;Swedeponic&lt;/&gt;<br>Kolendra<br>Stosowanie<br>Świeże listki kolendry są doskonałym dodatkiem do zup, sosów i dań kuchni azjatyckiej. Dojrzałe owoce są przyprawą stosowaną do
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego