kuchnię chińską, mieszankę pikantną, Przyprawę do jabłecznika, Przyprawę do Ryb, Sól zmiękczającą mięso, Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw <name type="org">Kotanyi</><br>CZ<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Steki posypać przyprawą do STEKU <name type="org">Kotanyi</> (1 płaska łyżeczka na porcję).<br>2. Smażyć po obu stronach na gorącym tłuszczu.<br>3. Przygotować sos z tłuszczem pozostałym po smażeniu dodając masło, wodę lub wino.<br>4. Polecamy polać masłem ziołowym, prostym do wykonania dzięki mieszance ZIOLOWEJ DO MASŁA <name type="org">Kotanyi</> <br>Wskazówka: Można stosować również do kotletów schabowych. <br><gap><br>PT<br>POTRZEBNE PRODUKTY:<br>1 kurczak ok. 1,3 kg<br>2 łyżeczki oleju, sól, pieprz<br>250 g cebuli<br>2 łyżki przecieru pomidorowego