Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy żywności
Rok: 1997
czystych i wzorcowych gospodarstw rolnych.
Mleko to łączy zalety mleka pasteryzowanego oraz UHT. Zastosowanie w technologii Pure-Lac dużo łagodniejszej obróbki niż mleko UHT sprawia że produkt jest zbliżony do naturalnego.
Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej
cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.
Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:
* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania
* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.
Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji w szkolach oraz dla ludzi robiących tygodniowe zakupy
czystych i wzorcowych gospodarstw rolnych.<br>Mleko to łączy zalety mleka pasteryzowanego oraz UHT. Zastosowanie w technologii Pure-Lac dużo łagodniejszej obróbki niż mleko UHT sprawia że produkt jest zbliżony do naturalnego.<br>Mleko Pure-Lac jest pasteryzowane przy zastosowaniu specjalnej technologii zapewniającej<br>cechy smakowo zapachowe mleka świeżego przy jednoczesnym przedłużeniu terminu trwałości do 5 tygodni w temperaturze przechowywania 100C.<br>Mleko Pure-Lae charakteryzuje się:<br>* trwałym i silnym zapachem świeżego mleka niezmiennym przez cały okres przechowywania<br>* stabilną jakością mikrobiologiczną w czasie okresu przechowywania.<br>Ze wzglgdu na swoje cechy mleko to jest szczególnie polecane do dystrybucji w szkolach oraz dla ludzi robiących tygodniowe zakupy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego