cukru,, 7 jajek, skórka starta z 1/2 cytryny<br>Krem<br>150 g twarożku homogenizowanego, 2 łyżki żelatyny, 50 g białej czekolady, 3 żółtka, jajko,, 4 łyżki cukru, sok z 1/2 cytryny, 1/2 l bitej śmietany, 4 łyżki likieru pomarańczowego<br>Dekoracja<br>ruloniki czekoladowe, ok. 75 g białej czekolady<br>Jajka ubić n parze z cukrem i skórką cytrynową. Połączyć z obydwiema mąkami i rozpuszczonym letnim masłem. Masę przełożyć do wyłożonej papierem do pieczenia tortownicy. Piec 25 minut w rozgrzanym do 180oC piekarniku. Wyjąć z formy, ostudzić. Przekroić na 3 blaty.<br>Twarożek osączyć na sicie. Jajko i żółtka ubić z cukrem na