Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
szparagowej
2 ogórki, 1 salata
2 pęczki rzeżuchy lub rukwi wodnej
natka pietruszki
natka kopru włoskiego lub koperek
musztarda, oliwa Carbonell, sól, pieprz
Natkę, pietruszki i koper umyć, osuszyć i drobno posiekać. Połączyć z oliwą, dodać musztardę i dobrze zmiksować. Dodać sól i pieprz.
Sos odstawić.
Szparagi odcedzić, fasolkę umyć, ugotować, po czym ostudzić. Ogórki umyć, obrać, pokroić w długie paski. Sałatę umyć, osuszyć i również pokroić w paski.
Rzeżuchę umyć i porozdzielać na listki.
Na półmisku zmieszać fasolkę szparagową
Ogórki, sałatę i rzeżuchę.
Na końcu dodać szparagi, tak aby się nie połamały.
Ozdobić środek sałaty gałązkami natki i kopru.
Przed
szparagowej <br>2 ogórki, 1 salata<br>2 pęczki rzeżuchy lub rukwi wodnej<br>natka pietruszki<br>natka kopru włoskiego lub koperek<br>musztarda, oliwa &lt;name type="prod"&gt;Carbonell&lt;/&gt;, sól, pieprz<br>Natkę, pietruszki i koper umyć, osuszyć i drobno posiekać. Połączyć z oliwą, dodać musztardę i dobrze zmiksować. Dodać sól i pieprz.<br>Sos odstawić.<br>Szparagi odcedzić, fasolkę umyć, ugotować, po czym ostudzić. Ogórki umyć, obrać, pokroić w długie paski. Sałatę umyć, osuszyć i również pokroić w paski.<br>Rzeżuchę umyć i porozdzielać na listki.<br>Na półmisku zmieszać fasolkę szparagową<br>Ogórki, sałatę i rzeżuchę.<br>Na końcu dodać szparagi, tak aby się nie połamały.<br>Ozdobić środek sałaty gałązkami natki i kopru.<br>Przed
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego