Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
do mięs, ryżu lub ziemniaków.
KAMIS-PRZYPRWY S.A. ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska
Masa netto: 20 g ZN - 93/5
Kraj pochodzenia: INDIE
Przechowywać w suchym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem:


WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE
Prymat
KUCHAREK
Przyprawa do potraw
przyprawia najlepiej
KUCHAREK
Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.
Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy, pieprz, ryboflawina - barwnik identyczny
do mięs, ryżu lub ziemniaków. <br>&lt;name type="org"&gt;KAMIS-PRZYPRWY S.A.&lt;/&gt; ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska<br>Masa netto: 20 g ZN - 93/5<br>Kraj pochodzenia: INDIE<br>Przechowywać w suchym miejscu.<br>Najlepiej spożyć przed końcem: &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa do potraw<br>przyprawia najlepiej<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I gotować 5 minut. W razie potrzeby dosolić.<br>Skład: sól, warzywa (marchew, pasternak, cebula, natka pietruszki, seler) wzmacniacze smaku (glutaminian sodu, inozynian dwusodowy, guanylan dwusodowy) cukier, hydrolizat białkowy, pieprz, ryboflawina - barwnik identyczny
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego