Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
pominięcie procesów depektynizacji, klarowani i filtracji stosowanych rutynowo w przetwórstwie. Dzięki temu soki zachowują wszystkie składniki świeżych owoców. Soki: jabłkowy, gruszkowy i jabłkowo - aroniowy nie ą uzupełniane wodą ani dosładzane; sok wiśniowy, aroniowy i malinowy zawierają niewielki dodatek wody i cukru gdyż bez tego byłyby zbyt intensywne do pici. Można więc o nich powiedzieć "owoce w płynie".
SMAKI NATURY
Jedyny sok tłoczony ze świeżych owoców.
Ok. 1,5 kg owoców w jednym litrze soku!
JABŁKO
sok wyciśnięty ze świeżych owoców
Sok jabłkowy zawiera dużą ilość pektyn rozpuszczających cholesterol i zapobiegających miażdżycy, kwas foliowy, witaminy A, C, E i witaminy z grupy
pominięcie procesów depektynizacji, klarowani i filtracji stosowanych rutynowo w przetwórstwie. Dzięki temu soki zachowują wszystkie składniki świeżych owoców. Soki: jabłkowy, gruszkowy i jabłkowo - aroniowy nie ą uzupełniane wodą ani dosładzane; sok wiśniowy, aroniowy i malinowy zawierają niewielki dodatek wody i cukru gdyż bez tego byłyby zbyt intensywne do pici. Można więc o nich powiedzieć "owoce w płynie".<br>SMAKI NATURY<br>Jedyny sok tłoczony ze świeżych owoców.<br>Ok. 1,5 kg owoców w jednym litrze soku!<br>JABŁKO<br>sok wyciśnięty ze świeżych owoców<br>Sok jabłkowy zawiera dużą ilość pektyn rozpuszczających cholesterol i zapobiegających miażdżycy, kwas foliowy, witaminy A, C, E i witaminy z grupy
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego