i sok z jednej pomarańczy, dwa kawałki cynamonu, pół kubka miałkiego cukru, pięć łyżeczek żelatyny, <gap> cukru pudru, pięć łyżeczek żelatyny, jedno białko, miałki cukier do oszronienia, dwieście gram czarnych i czerwonych porzeczek lub różnokolorowych winogron bez pestek. <gap> W garnuszku połączyć wino, skórki, cynamon i cukier. Podgrzewać powoli, aż <gap> żaroodpornej miseczki, wlać sok pomarańczowy lub <gap> Do dużego garnka wlać wodę na wysokość czterech centymetrów. Zagotować. Zdjąć z ognia. <gap> wstawić do wody z miseczką z żelatyną. Podobnie <gap> miseczki. <gap> Wymieszać żelatynę z winem, przecedzić przez </> <gap> </><br><who2><gap><pause> Musimy dać się napić.</><br><who1>Nie no, bym zjadła coś pysznego.</><br><who2>No właśnie takie owoce są pyszne. Jak jeszcze znajdziemy