Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
do wyczerpania wszystkich składników.
Gotowy tort wstaw do lodówki na co najmniej 12 godzin. Przed podaniem wierzch tortu posmaruj majonezem, obficie posyp drobno posiekaną natką pietruszki lub koperkiem i pokrój na zgrabne porcje.
RADA: jeśli chcesz, by tort był bardziej pikantny, do masy marchewkowo-cebulowej możesz dodać 2-3 zmiażdżone ząbki czosnku
do wyczerpania wszystkich składników.<br>Gotowy tort wstaw do lodówki na co najmniej 12 godzin. Przed podaniem wierzch tortu posmaruj majonezem, obficie posyp drobno posiekaną natką pietruszki lub koperkiem i pokrój na zgrabne porcje.<br>RADA: jeśli chcesz, by tort był bardziej pikantny, do masy marchewkowo-cebulowej możesz dodać 2-3 zmiażdżone ząbki czosnku
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego