z masłem, ostudzić. Dodać cukier puder. Ucierając dodawać powoli śmietankę do czasu otrzymania puszystego kremu. Plastry ciasta nasączyć obficie ponczem, przełożyć czekoladowym kremem, udekorować glazurą z rozpuszczonej czekolady <name type="org">Wedla</>, ubrać owocami i rulonikami czekoladowymi. Wstawić do lodówki na 2 godziny.<br>Przyjemność w kuleczkach<br>Składniki:<br>20 dag czekolady deserowej <name type="org">Wedla</>, 1 żółtko, 1/4 kostki masla, łyżka gęstej śmietany, 8 okrągłych biszkoptów, 2 łyżki kakao <name type="org">Wedla</>, wiórki kokosowe, posiekane orzechy włoskie, wydrążone wiśnie, orzechy laskowe, posiekane migdały.<br>Wykonanie:<br>Czekoladę rozpuścić i gdy nieco ostygnie, dodać masło i dokładnie wymieszać. Biszkopty zetrzeć na tarce i wymieszać z czekoladą. Z masy czekoladowej uformować kulki