orz dostarczą inspiracji na co dzień i od święta.<br>Życie ze smakiem!<br>Kolorowe szaszłyki z grilla<br>Dla 4 osób<br>600g piersi kurczaka, 200 g wędzonego boczku, 3 pomidory, 2 cebule, 4-5 korniszonów, 1 duży banan, 1/3 szklanki oleju, 1/2 łyżeczki Musztardy Chrzanowej <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki Musztardy Delikatesowej <name type="org">KAMIS</>, Przyprawa GRILL Klasyczny <name type="org">KAMIS</><br>mięso umyć, pokroić w kostkę. Pomidory i cebulę pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. Produkty nabijać w dowolnej kolejności na szpikulce. Olej wymieszać z musztardą i posmarować szaszłyki, smarując olejem z musztardą i posypując przyprawą.<br>Grzanki z kremem serowo-musztardowym<br>Dla 4 osób<br>4