Typ tekstu: Strona internetowa
Autor: Łukasz
Tytuł: strona o żeglarstwie
Rok wydania: 2004
Rok powstania: 2005
Stolarczyk)
Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia. My pierwszy raz nieco przesadziliśmy i kilka kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować.
10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku 4 paczek) groszku, kukurydzy itp.. do tego wkroić ogórki konserwowe lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i wybełtać wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka itepede. szybkość
Stolarczyk)<br>Dzieliliśmy na kawałki Każdy kawałek w folie albuminowa i zakopać w żar (tak jak ziemniaki). Trzeba tylko mieć trochę wprawy żeby dobrać czas pieczenia. My pierwszy raz nieco przesadziliśmy i kilka kawałków się za bardzo spaliło. Ale reszta była pycha. Na prawdę warto tego spróbować. <br>10. Sałatka ryżowa(Piotr Fajfer). Ugotować od 2 do 4 paczek ryżu dorzucić po puszce (w przypadku 4 paczek) groszku, kukurydzy itp.. do tego wkroić ogórki konserwowe lub kiszone (wg uznania) wrzucić majonez + łyżkę musztardy (ew, chrzanu) sól pieprz do smaku i &lt;orig&gt;wybełtać&lt;/&gt; wszystko razem potrawę można urozmaicać wg uznania - ser, blaszanka, jabłka &lt;orig&gt;itepede&lt;/&gt;. szybkość
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego