Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
na zgrzewie.


JACOBS KRÖNUNG
Królewski Aromat
Producent:
Kraft Foods Produktion GMbh,
Nobelstrasse 1,
12057 Berlin, Niemcy
Jeśli mają Państwo
pytania dotyczące
kawy Jacobs, prosimy
kierować je pod adresem: Kraft Foods Polska Sp. z o. o.,
ul. Wołoska 18
02 - 675 Warszawa
Kraft Kraft Foods
JACOBS KRÖNUNG
Królewski Aromat
Premium
KRÖNUNG
JACOBS
KRÖNUNG
Królewski Aromat
Kawa drobno mielona.
Najlepiej spożyć przed końcem:
06 / 2004
D085131 B 09 31
E 250 g
Opakowanie próżniowe zapewnia świeżość aromatu i smaku.
Po otwarciu kawę należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu.
Doskonała do parzenia w ekspresie oraz metodą tradycyjną.
JACOBS KRÖNUNG
na zgrzewie.&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;JACOBS KRÖNUNG&lt;/&gt;<br>Królewski Aromat<br>Producent:<br>&lt;name type="org"&gt;Kraft Foods Produktion GMbh&lt;/&gt;,<br>Nobelstrasse 1,<br>12057 Berlin, Niemcy<br>Jeśli mają Państwo <br>pytania dotyczące<br>kawy &lt;name type="prod"&gt;Jacobs&lt;/&gt;, prosimy<br>kierować je pod adresem: &lt;name type="org"&gt;Kraft Foods Polska Sp. z o. o.,&lt;/&gt;<br>ul. Wołoska 18<br>02 - 675 Warszawa <br>&lt;name type="org"&gt;Kraft&lt;/&gt; &lt;name type="org"&gt;Kraft Foods&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;JACOBS KRÖNUNG&lt;/&gt;<br>Królewski Aromat<br>Premium<br>&lt;name type="prod"&gt;KRÖNUNG&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;JACOBS&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;KRÖNUNG&lt;/&gt;<br>Królewski Aromat<br>Kawa drobno mielona.<br>Najlepiej spożyć przed końcem:<br>06 / 2004<br>D085131 B 09 31<br>E 250 g<br>Opakowanie próżniowe zapewnia świeżość aromatu i smaku.<br>Po otwarciu kawę należy przechowywać w szczelnie zamkniętym opakowaniu w chłodnym i suchym miejscu.<br>Doskonała do parzenia w ekspresie oraz metodą tradycyjną.<br>&lt;name type="prod"&gt;JACOBS KRÖNUNG
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego