Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
CHILI CON CARNE dodać do mięsa i dalej smażyć.
3. Dodać 1/2 l wody i wolno gotować pod przykryciem ok. 1 godz.
4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż potrwa osiągnie wlaściwą konsystencje.
Czy znacie już?
Przyprawę do Grilla,
Kuchnię chińską mieszankę pikantną,
Przyprawę do Jabłecznika,
Przyprawę do Ryb,
Sól zmiękczającą mięso,
Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw KOTANYI
ŚR
TO TAKIE PROSTE
1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.
2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.
Kotanyi
Mix
Przyprawa do panierowani
CHILI CON CARNE&lt;/&gt; dodać do mięsa i dalej smażyć.<br>3. Dodać 1/2 l wody i wolno gotować pod przykryciem ok. 1 godz.<br>4. Dodać trochę soli, fasolę i przecier pomidorowy; dusić dalej, aż potrwa osiągnie wlaściwą konsystencje.<br>Czy znacie już?<br>Przyprawę do Grilla,<br>Kuchnię chińską mieszankę pikantną,<br>Przyprawę do Jabłecznika,<br>Przyprawę do Ryb,<br>Sól zmiękczającą mięso,<br>Mieszankę Ziół prowansalskich i wiele, wiele innych przypraw &lt;name type="org"&gt;KOTANYI&lt;/&gt;<br>ŚR<br>TO TAKIE PROSTE<br>1. Wymieszać przyprawę z jajkami (1 płaska łyżeczka na 2 jajka) i zanurzyć w niej panierowaną potrawę.<br>2. Otoczyć bulką tartą i smażyć na zloty kolor.<br>&lt;name type="org"&gt;Kotanyi&lt;/&gt;<br>Mix<br>Przyprawa do panierowani
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego