Typ tekstu: Prasa
Tytuł: Cosmopolitan
Nr: 7
Miejsce wydania: Warszawa
Rok: 1999
sprawdzisz, możesz zostać menedżerem konkretnego obszaru (np. sieci restauracji w Warszawie) lub regionu.
Wady: Praca pod presją czasu, bywa nerwowa i stresująca, trzeba się przyzwyczaić do szybkiego podejmowania decyzji i umieć rozładowywać napięcia w zespole podwładnych.
Zalety: To praca z młodymi ludźmi i co za tym idzie w sympatycznej atmosferze. Jeśli jesteś zdolna, poszczególne szczeble kariery pokonujesz szybko, a wiedza dotycząca zarządzania restauracją, jaką w tym czasie zdobywasz, jest bardzo cennym doświadczeniem.
Zarobki: W czasie okresu próbnego pracownik restauracji zarabia ok. 6 zł na godzinę brutto. Kierownik restauracji może zarobić około 4 tysięcy zł. Można liczyć także na różne premie, np. za
sprawdzisz, możesz zostać menedżerem konkretnego obszaru (np. sieci restauracji w Warszawie) lub regionu.<br>Wady: Praca pod presją czasu, bywa nerwowa i stresująca, trzeba się przyzwyczaić do szybkiego podejmowania decyzji i umieć rozładowywać napięcia w zespole podwładnych.<br>Zalety: To praca z młodymi ludźmi i co za tym idzie w sympatycznej atmosferze. Jeśli jesteś zdolna, poszczególne szczeble kariery pokonujesz szybko, a wiedza dotycząca zarządzania restauracją, jaką w tym czasie zdobywasz, jest bardzo cennym doświadczeniem. <br>Zarobki: W czasie okresu próbnego pracownik restauracji zarabia ok. 6 zł na godzinę brutto. Kierownik restauracji może zarobić około 4 tysięcy zł. Można liczyć także na różne premie, np. za
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego