Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
zeszklić na tłuszczu. Wlać bulion, dodać czosnek i dusić ok. 15 min. Całość przetrzeć przez sito. Następnie zagotować, doprawić solą i pieprzem. Śmietanę wymieszać z mąką i połączyć z sosem. Podawać do mięs, ryżu lub ziemniaków.
KAMIS-PRZYPRWY S.A. ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska
Masa netto: 20 g ZN - 93/5
Kraj pochodzenia: INDIE
Przechowywać w suchym miejscu.
Najlepiej spożyć przed końcem:


WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE
Prymat
KUCHAREK
Przyprawa do potraw
przyprawia najlepiej
KUCHAREK
Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I
zeszklić na tłuszczu. Wlać bulion, dodać czosnek i dusić ok. 15 min. Całość przetrzeć przez sito. Następnie zagotować, doprawić solą i pieprzem. Śmietanę wymieszać z mąką i połączyć z sosem. Podawać do mięs, ryżu lub ziemniaków. <br>&lt;name type="org"&gt;KAMIS-PRZYPRWY S.A.&lt;/&gt; ul. Stefanowo, ul. Malinowa 18/20, 05-552 Wólka Kosowska<br>Masa netto: 20 g ZN - 93/5<br>Kraj pochodzenia: INDIE<br>Przechowywać w suchym miejscu.<br>Najlepiej spożyć przed końcem: &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>WYGODNE OTWARCIE I ZAMKNIĘCIE<br>&lt;name type="org"&gt;Prymat&lt;/&gt;<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa do potraw<br>przyprawia najlepiej<br>&lt;name type="prod"&gt;KUCHAREK&lt;/&gt;<br>Przyprawa warzywna do zup, potraw mięsnych i ryb Sposób użyci: dodać 1 łyżeczkę (3g) na 1/4 l wywaru mięsnego I
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego