pokroić w ćwiartki, pozostałe składniki w plastry. Produkty nabijać w dowolnej kolejności na szpikulce. Olej wymieszać z musztardą i posmarować szaszłyki, smarując olejem z musztardą i posypując przyprawą.<br>Grzanki z kremem serowo-musztardowym<br>Dla 4 osób<br>4 kromki chleba tostowego, 1 łyżka masła, 200 g sera cheddar, 1/2 łyżeczki Musztardy Kremskiej <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki Musztardy Miodowej <name type="org">KAMIS</>, 1/2 łyżeczki jsnego piwa, sól, Pieprz czarny mielony <name type="org">KAMIS</><br>w rondelku roztopić masło i ser, dodać musztardę, następnie wlać powoli tyle piwa, by powstała gęsta masa. Przyprawić solą i pieprzem do smaku. Podgrzać, ale nie dopuścić do zgotowania. Tak przygotowanym kremem