cukinia, 30 dag brokułów, 30 dag pieczarek, 2 cebule, 3 spore pomidory, duża puszka (0,9 l) pomidorów w zalewie, 3-5 ząbków czosnku, 10 listków bazylii, 2 łyżki śmietany, 10 dag startego parmezanu, 5 dag masła, 4-5 łyżek oliwy, 1-2 suszone peperoncini, cukier, sól, 3 szklanki beszamelu<br>Pieczarki pokroić na cząstki, cukinię - w półplasterki, piersi kurczak - w paski. Na patelni rozgrzać połowę oliwy i usmażyć na niej mięso. Przełożyć na talerzyk, a na pozostałym na patelni tłuszczu obsmażyć pieczarki. Gdy się zrumienią, dodać cukinię i chwilę smażyć razem.<br>W rondlu z grubym dnem rozgrzać resztę oliwy, podsmażyć na