Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
posiekać. Gorące ziemniaki obtoczyć w posiekanych ziołach.



Tu otwierać Ryż 4 x 100 g
NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM
SOLGER 1989
Ryż długoziarnisty
4 x 100 g w woreczkach do gotowania

1 woreczek - porcja dla 2 osób. Sposób przyrządzania:
do gotującej się wody wrzuć woreczek z ryżem i posól do smaku.
Przykryj i gotuj na wolnym ogniu około 20 minut. Wyjmij torebkę z wody i odsącz.
Rozetnij torebkę i podaj ryż.

Neutralny w smaku ryż świetnie komponuje z owocami, warzywami, mięsem i rybami. Dlatego może być podstawą różnorodnych dań obiadowych, sałatek zarówno pikantnych jak i słodkich oraz wszelkiego rodzaju diet zdrowotnych. Jest
posiekać. Gorące ziemniaki obtoczyć w posiekanych ziołach.<br>&lt;gap&gt;&lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>Tu otwierać Ryż 4 x 100 g<br>NAJLEPIEJ SPOŻYĆ PRZED KOŃCEM &lt;gap&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;SOLGER&lt;/&gt; 1989<br>Ryż długoziarnisty<br>4 x 100 g w woreczkach do gotowania<br>&lt;gap&gt;<br>1 woreczek - porcja dla 2 osób. Sposób przyrządzania:<br>do gotującej się wody wrzuć woreczek z ryżem i posól do smaku.<br>Przykryj i gotuj na wolnym ogniu około 20 minut. Wyjmij torebkę z wody i odsącz.<br>Rozetnij torebkę i podaj ryż.<br>&lt;gap&gt;<br>Neutralny w smaku ryż świetnie komponuje z owocami, warzywami, mięsem i rybami. Dlatego może być podstawą różnorodnych dań obiadowych, sałatek zarówno pikantnych jak i słodkich oraz wszelkiego rodzaju diet zdrowotnych. Jest
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego