Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2003
w suchym i zaciemnionym miejscu



MAKRO
RYŻ biały długi oryginalny smak

(4 x 400 g) w woreczkach do gotowania

Sposób przygotowania
1 Wrzucić torebkę do gotującej się wody. Posolić do smaku.
2 Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 min.
3 Wyjąć torebkę, odsączyć, rozciąć i podać ryż
SMACZNEGO

Rady dla naszych Klientów
Ryż gotuj nie tylko w wodzie, ale także w bulionach: drobiowym i mięsnym. Wystarczy tylko dodać czosnku, przypraw: chili, curry - i przystawka gotowa.
Dodawaj ugotowany ryż do zup i sałatek. Potrawy uzyskują nowy smak i wzbogacają się o witaminy i składniki mineralne.
Gotuj ryż pod przykryciem - skraca
w suchym i zaciemnionym miejscu<br>&lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;MAKRO&lt;/&gt;<br>RYŻ biały długi oryginalny smak<br>&lt;gap&gt;<br>(4 x 400 g) w woreczkach do gotowania<br>&lt;gap&gt;<br>Sposób przygotowania<br>1 Wrzucić torebkę do gotującej się wody. Posolić do smaku.<br>2 Przykryć i gotować na wolnym ogniu 15-20 min.<br>3 Wyjąć torebkę, odsączyć, rozciąć i podać ryż<br>SMACZNEGO<br>&lt;gap&gt;<br>Rady dla naszych Klientów<br>Ryż gotuj nie tylko w wodzie, ale także w bulionach: drobiowym i mięsnym. Wystarczy tylko dodać czosnku, przypraw: chili, curry - i przystawka gotowa.<br>Dodawaj ugotowany ryż do zup i sałatek. Potrawy uzyskują nowy smak i wzbogacają się o witaminy i składniki mineralne.<br>Gotuj ryż pod przykryciem - skraca
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego