se</> nałożę, wszystko jest luźno, nie?</><br><who1>No, wszystko, wszystkiego po trochu możesz nałożyć i ci wszędzie na tym talerzu estetycznie. <overlap>Nie nawalone na kupę.</></> <br><who2><overlap>Właściwych gabarytów jest po prostu.</></> <br><who1>Właściwych gabarytów.</><br><who2>A te wszystkie jednak były komunistyczne, za małe. Jak komuna. Wszystko ściupiała do pewnych gabarytów.</><br><who1>No nie? Tak. Tak.</><br><who2>Talerzyk głęboki jest malusieńki, bo tylko masz łyżkę zjeść i koniec. Łyżka wchodzi i fajerant. <vocal desc="laugh"></><br><who1>Właśnie. Ja rosół podawałam w tych głębokich talerzach i kurczę, no tak malutko tego rosołu musiałam lać, bo jak tylko przez wrębek przelałam, to już...</><br><who2>No. Nie, bo to jest talerz elegancki, że wszystkiego po troszku