Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy kulinarne
Rok: 2004
go w lodówce (produkt posiada charakterystyczny smak kefiru)
4) Odlać 1/4 l gotowego produktu i dodać do następnej porcji przegotowanego mleka lub mleka UHT, powtarzając czynności wg. punktów 2,3 i 4
ZALECA SIĘ WYKONANIE 7-10 CYKLI Z JEDNEJ TOREBKI
Po tym okresie produkt może utracić właściwości prozdrowotne.
Warunki przechowywania:
Torebkę przechowywać w temperaturze od +5oC do -5oC.
Skład:
Ziarna kefiru kaukaskiego
Lactobcillus acidophilus-NCFM
Lactococcus Lactis subsp. Lactis
Lactococcus Lactis subsp. Cremoris
Lactococcus Lactis subsp. Lactis var. Diacetylactis Lactoza Farm.
Najlepiej spożyć przed: (data wytłoczona)
Stosując ActiveFlorę sami dbamy o własne zdrowie, samopoczucie i wygląd.
Bionat


Swedeponic
Szałwia
go w lodówce (produkt posiada charakterystyczny smak kefiru)<br>4) Odlać 1/4 l gotowego produktu i dodać do następnej porcji przegotowanego mleka lub mleka UHT, powtarzając czynności wg. punktów 2,3 i 4<br>ZALECA SIĘ WYKONANIE 7-10 CYKLI Z JEDNEJ TOREBKI<br>Po tym okresie produkt może utracić właściwości prozdrowotne.<br>Warunki przechowywania:<br>Torebkę przechowywać w temperaturze od +5oC do -5oC.<br>Skład:<br>Ziarna kefiru kaukaskiego<br>Lactobcillus acidophilus-NCFM<br>Lactococcus Lactis subsp. Lactis<br>Lactococcus Lactis subsp. Cremoris<br>Lactococcus Lactis subsp. Lactis var. Diacetylactis Lactoza Farm.<br>Najlepiej spożyć przed: (data wytłoczona)<br>Stosując &lt;name type="prod"&gt;ActiveFlorę&lt;/&gt; sami dbamy o własne zdrowie, samopoczucie i wygląd.<br>&lt;name type="org"&gt;Bionat&lt;/&gt; &lt;gap&gt; &lt;/&gt;<br><br>&lt;div type="advert" sub="food"&gt;<br>&lt;name type="org"&gt;Swedeponic&lt;/&gt;<br>Szałwia
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego