Typ tekstu: Druki ulotne
Tytuł: reklamy produktów spożywczych
Rok: 2000
doprowadzamy bez szkody do stanu płynnego.

MIÓD pszczeli
AKACJOWY
Miód o barwie jasnokremowej, w smaku delikatny, bardzo słodki lubiony przez dzieci. Zawiera dużą ilość fruktozy dlatego powoli ulega krystalizacji.
Stosuje się w leczeniu nadkwasoty żołądka jak i zaburzeń przewodu pokarmowego, nerek i dróg moczowych.

MIÓD pszczeli
LIPOWY
Miód lipowy posiada barwę zielonkawo-jasnobursztynową smak trochę pikantny w zapachu aromatyczny. Działa uspokajająco i antyseptycznie.
Tradycyjnie stosowany przy przeziębieniach i w stanach niepokoju.

MIÓD pszczeli
GRYCZANY
Miód gryczany ma barwę ciemnoherbacianą posiada silny zapach i ostry bardzo charakterystyczny smak. Poleca się na zrastanie kości po złamaniach.
Zawiera znaczną ilość magnezu dlatego stosowany jest
doprowadzamy bez szkody do stanu płynnego.<br><br>MIÓD pszczeli<br>AKACJOWY<br>Miód o barwie jasnokremowej, w smaku delikatny, bardzo słodki lubiony przez dzieci. Zawiera dużą ilość fruktozy dlatego powoli ulega krystalizacji.<br>Stosuje się w leczeniu nadkwasoty żołądka jak i zaburzeń przewodu pokarmowego, nerek i dróg moczowych.<br><br>MIÓD pszczeli<br>LIPOWY<br>Miód lipowy posiada barwę zielonkawo-jasnobursztynową smak trochę pikantny w zapachu aromatyczny. Działa uspokajająco i antyseptycznie.<br>Tradycyjnie stosowany przy przeziębieniach i w stanach niepokoju.<br><br>MIÓD pszczeli<br>GRYCZANY<br>Miód gryczany ma barwę ciemnoherbacianą posiada silny zapach i ostry bardzo charakterystyczny smak. Poleca się na zrastanie kości po złamaniach.<br>Zawiera znaczną ilość magnezu dlatego stosowany jest
zgłoś uwagę
Przeglądaj słowniki
Przeglądaj Słownik języka polskiego
Przeglądaj Wielki słownik ortograficzny
Przeglądaj Słownik języka polskiego pod red. W. Doroszewskiego